Site Rengi

DOLAR 32,5192
EURO 34,9079
ALTIN 2.423,37
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Mithat Körler’den Vilayet Meydanı Konseri

15.08.2019
A+
A-

Ahilik Haftası dolayısıyla Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 20 Eylül Perşembe Günü Vilayet Meydanı'nda Sanatçı Mithat Körler'in katılacağı bir konser düzenlenecek. 
ESOB Başkanı Ekrem Birsen, 17 Eylül Pazartesi günü başlayan Ahilik Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik tertip ettiklerini "20 Eylül Perşembe günü Saat 20.30'da şehrimizi pop müzik alanında temsil eden romantik müziklerin ustası Sevgili Mithat Körler'i hem esnafımızla hem de halkımızla buluşturuyoruz" dedi.
Türk Pop Müziğinin son 30 yılına damgasını vuran  Mithat Körler birbirinden güzel şarkılarını Eskişehirliler için söyleyecek.

MİTHAT KÖRLER KİMDİR?

Mithat Körler, 1955'de Eskişehir’de doğmuştur. 30'un üzerinde albümü bulunmaktadır. 1980'li ve 1990'lı yıllardan arasında Arif Susam, Atilla Kaya, Ümit Besen, Ferdi Özbeğen ve Cengiz Kurtoğlu ile beraber birçok kaset yapmıştır. Değerli sanatçı Güneşimi Kaybettim, Yaylalar ve Gitme adlı şarkıları ile birçok insanın gönlünde taht kurmuştur. Koyu Eskişehir spor taraftarı olan şarkıcının klipleri genelde Kral TV ’de klipleri yayınlanmıştır. Kendini Eskişehir’e adamış sanatçı aynı zamanda Eskişehir’in ünlü radyolarından bir radyonun da sahibidir.

ALBÜMLER
Aşk Bu Değil Mi
Aşk Yalanmış
Aşka Aşk
Ben Varım
Bıktım Senin Aşkından
Gönül Salıncağı
Gözlerini Yesinler & Askerim Ana
Güneşimi Kaybettim
İyi Gidiyor
Oyun Havaları
Oh Canıma Deysin
Pişman Olursun
Seviyorum
Sırmalı
Son Kararım
Uslanmıyorsun
Yeniden Başlasak & Yaylalar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.