Site Rengi

DOLAR 32,3107
EURO 35,0595
ALTIN 2.279,50
BIST 8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Motosikletlere Sıkı Denetim

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş şube ekipleri, kent merkezinde motosiklet uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalarda kask ve ehliyet kontrollerinin yanı sıra şüpheli şahıs ve çalıntı araçlar konusunda da denetimler yapıldı.

Kentin birçok işlek cadde ve sokaklarında sabah saat 11.00 itibariyle başlatılan uygulama kapsamında, motosikletli sürücüler sıkı denetimden geçirildi. Ekipler, ehliyet, ruhsat, kask, çalıntı araç ve şüpheli şahısların tespiti için Genel Bilgi Taraması (GBT) ve plaka sorgulaması gerçekleştirdi. Ayrıca polis ekipleri, sürücülere kask ve motosiklet ekipmanlarının hayati önem taşıdığını belirterek, özellikle kasksız motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Yapılan uygulamalar için motosiklet sürücüleri de polis ekiplerine teşekkür ederek, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanımları konusunda polisin her zaman yanında olduklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.