Site Rengi

DOLAR 32,5902
EURO 34,8583
ALTIN 2.494,59
BIST 9.693,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 28°C
Sal 27°C

Muhsin Yazıcıoğlu Bu Yıl da Eskişehir’de Dualarla Anıldı

15.08.2019
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin Kurucu Genel Başkanı ve Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin memleketi Eskişehir'de dualarla yad edildi.

2009 yılında aydınlatılamayan elim bir helikopter kazasında şehit olan Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri ve Genel Başkanı, Alperen Ocakları kurucusu, TBMM üyesi milletvekili ve Kosova – Türkiye Dostluk Grubu başkanı, 1980 İhtilali’nin mağduru ve 28 Şubat Darbesi’nin dik duran siyasetçisi merhum Muhsin Yazıcıoğlu şehadetinin 9. yılında Eskişehir'de anıldı.

Mevlüt okutuldu, pilav-ayran dağıtıldı

Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte helikopterde şehit olan yol arkadaşları ve tüm şehitler için Eskişehir Alperen Ocakları Vakfı ve Eskişehir Büyük Birlik Partisi il Teşkilatı tarafından ortak bir program düzenlenerek, Eskişehir Reşadiye Camii’nde, cuma namazı öncesi dualar edildi, mevlüt okutuldu. Mevlüt sonrası, kişiye BBP ve Alperenler tarafından etli pilav ve ayran ikram edildi. Programa katılanlar, Muhsin Yazıcıoğlu’na ve şehitlere birlikte dualar ettiler. Alperen Ocakları il başkanı avukat Taha Baksan ve BBP il başkanı Nurettin Aktepe katılanlara, katılımlarından dolayı teşekkür etti.,

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu sevenleri, partilileri, Alperenleri 25 Mart Pazar günü Ankara Tacettin Dergahında saat 10:30’da kabri başındaki anmaya da davet ettiler.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir teşkilatının ve Alperen Ocakları’nın Eskişehir’de düzenlemiş olduğu ‘Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitlerimizi Anma’ programına çok sayıda Eskişehirli vatandaşın yanı sıra, Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan ve Alperen Ocakları Genel Merkez Yöneticileri, Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi Ahmet Namık Akdoğan, BBP il Başkanı Nurettin Aktepe, BBP İl başkan yardımcıları Emre Bakırel, İbrahim Hüsrev Destici, BBP il yönetimi, AK Parti il Başkanı M. Dündar Ünlü, AK Parti Odunpazarı ilçe Başkanı Volkan Doğan, MHP il Başkanı Kadir Bıyık, MHP Odunpazarı ilçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, Saadet Partisi il Başkanı Fesih Bingöl, BBP Odunpazarı ilçe Başkanı Şaban Bozbal, BBP Tepebaşı ilçe başkanı Yasin Tepe, BBP Beylikova ilçe Başkanı Lütfi Bayraker, BBP Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Destici, BBP Eski il Başkanları M.Ali Alptekin, Ahmet Ulupınar, Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen, Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Akif Çizmelioğlu ile birlikte, BBP il, ilçe yöneticileri, Alperenler ve çok sayıda Eskişehirli katıldı. Programda şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlerimiz dualarla yad edildi.

Program sonrası BBP, AK PARTİ, MHP il başkanları ve yöneticileri birlikte fotoğraf verdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.