Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Nabi Avcı Çamlıcalılara Seslendi

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Çamlıca Mahallesi’nde düzenlenen mahalle mitingine katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Nereden Nereye Geldiğimizi Gençlere Anlatın

Büyük bir coşkuyla yapılan mitinge Eskişehir Marşı eşliğinde giren Nabi Avcı seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Çamlıca Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde bir konuşma yapan Nabi Avcı 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Nabi Avcı yaptığı konuşmasında: “Bu memleketin nereden nereye geldiğini, son 16 yılda ne gibi değişikler yaşandığını 25 yaşında olanlar bilemeyebilir. Biz onlara teker teker anlatmalıyız. Bugünkü gençler randevularla güzel hastanelere gidiyorlar, kitaplarını okul sıralarının üzerinde buluyorlar, geniş yollarda, hızlı trenlerde seyahat ediyorlar. Onlar bütün bu hizmetlerin içinde büyüdüler. Öncesini bilmedikleri için hep böyle zannedebilirler. Siz bundan önceki Türkiye’nin durumunu anlatırsanız; onlar da vatanın, milletin ve istikrarın değerini daha iyi görürler. Sizden ricam bu memlekette nasıl değişiklikler yaşandığını bu gençlerimize aktaralım. Önümüzdeki seçim bu değişim ve gelişimin devamı demektir. Siz kadirşinas kardeşlerimizin desteğiyle bu istikrar ve büyüme devam edecek inşallah.” Nabi Avcı konuşmasının sonunda vatandaşları selamlayarak diğer AK Parti Milletvekili adayları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.