Site Rengi

DOLAR 32,5245
EURO 34,8905
ALTIN 2.435,28
BIST 9.752,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
26°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Nabi Avcı’dan Fabrikalara Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Nabi Avcı 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir’in kalkınmasında önemli bir paya sahip olan fabrikaları ziyaret edip fabrika işçileri ile buluşuyor. Son olarak Eskişehir’in iki önemli firması Sarar-CCS Giyim Fabrikası ve Arslan Kalıp Fabrikası’nı ziyaret etti.

‘Sarar sizin sayenizde Eskişehir ve Türkiye’nin gururu oldu’

Sarar-CCS Giyim Fabrikası ziyaretinde fabrika işçileriyle bir araya gelen Nabi Avcı, Sarar’ın dünya çapında tanınan ve takdir edilen bir marka olduğunu, istikrar ile birlikte Eskişehir sanayisinde daha büyük başarıların geleceğini söyledi. Nabi Avcı işçilere seslendiği konuşmasında “Sarar sizin sayenizde Eskişehir’in ve Türkiye’nin gururu oldu. Sarar’a ve Türkiye için çalışan siz emektar kardeşlerimize Eskişehir’imize kattığınız katma değer için teşekkür ediyorum. İnşallah desteklerinizle ülkemizdeki bu güven, bu istikrar devam edecek. Huzurumuz, refahımız, ekmeğiz, aşımız artarak devam edecek İnşallah yeni dönemde de sizinle birlikte Eskişehir ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Eskişehir Marşı’nı ‘Nostalji Olsun’ diye dinlemiyoruz

Nabi Avcı’nın fabrika ziyaretleri kapsamındaki ikinci durağı Arslan Kalıp Fabrikası oldu. Eskişehir Marşı ile salona giren Nabi Avcı, arşın sözlerini hatırlatarak konuşmasına başladı. Nabi Avcı:

“Annem beni yetiştirdi, bu vatana yolladı

Teslim etti al sancağı, Allaha ısmarladı

‘Boş oturma çalış’ dedi, ‘hizmet eyle vatana’

’Sütüm sana helal olmaz, saldırmazsan düşmanlara’

Eskişehir Marşı’nın sözlerini nostalji olsun diye dinlemiyoruz. İşte sizler, bizi yetiştiren analarımızın öğütlerini yapıyorsunuz. Çalışarak, üreterek bu vatana hizmet ediyorsunuz. İşini en iyi yapan, bu vatana en güzel hizmet edendir. Son 16 yılda Türkiye üç buçuk kat büyüdü. Bu büyümeye engel olmak isteyenler burada gördüğüm manzaranın önünü kapatmaya çalışanlardır. İnşallah bu büyüme ve istikrarın devam etmesini isteyen kardeşlerimiz 24 Haziran’da en iyi cevabı verecektir. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah sizden razı olsun. Emeğiniz, alın teriniz mübarek olsun” dedi.

Nabi Avcı işçilerle hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra fabrikadan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.