Site Rengi

DOLAR 32,3203
EURO 35,1119
ALTIN 2.298,90
BIST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Nişanlısını Öldüren Kadın İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Nişanlısını Öldüren Kadın İçin İstenen Ceza Belli Oldu
28.04.2020
A+
A-

Eskişehir’de nişanlısı Emrah Öztürk’ü ormana götürüp boğazını keserek öldüren Zehra Aras hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Aras için ‘tasarlayarak ve canavarca hisle öldürme’ suçundan ömür boyu hapis cezası istendi.

Eskişehir’de nişanlısı Zehra Aras (22) tarafından Kent Ormanı’nda 8 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilen Emrah Öztürk (28), geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti. Polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmaları ile Antalya otobüsüne binmek üzereyken yakalanan katil zanlısı Zehra Aras, sevk edildiği adliyede verdiği ifadede suçunu itiraf ederken, verilen karar ile cezaevine gönderildi.
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Zehra Aras’ın Emrah Öztürk’ü öldürmesinin ardından cüzdanından parasını aldığının belirtildiği iddianamede: “Evden ayrılarak yürüdükleri sırada Zehra Aras, Emrah Öztürk’e cinsel ilişkiye girme teklifinde bulundu. Bu amaçla Odunpazarı ilçesi Aşağıçağlan Kent Ormanı’na gittiler ve 100 metre kadar yürüdüler. Üzerlerindeki kabanları çıkarttılar, Aras, elbisesinin kemerini çıkararak, nişanlısına ‘gözlerini kapa sana sürpriz yapacağım’ dedi. Çantasında taşıdığı bıçak ile gözleri kapalı Emrah Öztürk’e göğüs ve karın kısmına 7 bıçak darbesi vurdu ve boğazını keserek öldürdü. Daha sonra Öztürk’ün cep telefonunu olay yerinde parçaladı ve cüzdanından bin 600 lirayı alıp, Eskişehir’den ayrılmak üzereyken kolluk kuvvetlerince yakalandı” denildi. İddianamede Aras için ‘tasarlayarak ve canavarca hisle öldürme’ suçundan ömür boyu hapis cezası istendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.