Site Rengi

DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Oda Başkanlarından Fuar Kongre Merkezine Övgü

15.08.2019
A+
A-

ETO Başkanı Metin Güler’in ziyaret gerçekleştirdiği Mimarlar Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası başkanları Fuar Kongre Merkezi’nin Eskişehir’in ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacağını ve şehrin vizyonunu bir basamak yukarı taşıyacağını vurguladılar.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Serdar Çavdar’a, Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Ender Kelleci’ye ve Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, yeni seçilen başkan Serdar Çavdar ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen ETO Başkanı Metin Güler, odanın çalışmaları ve yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi.

 

Çavdar: “Fuar Kongre Merkezi Eskişehir’in önemli bir eksiğini kapatacak”

Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Başkanı Çavdar ETO’nun faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, Eskişehir’de kongre ve çalıştay düzenleyebilecek kapasitede bir tesis olmadığını, bu eksiği ise Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin kapatacağını söyledi. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise şehrin vizyonuna katkı sağlayacak her projeye katkı sağlamayı sürdüreceklerini, Eskişehir’deki diğer STK ve meslek örgütleri ile bir arada çalışmaya devam edeceklerini aktardı.

Kelleci: “İkinci sempozyumu Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlemek isteriz”

Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı olarak seçilen Ender Kelleci ve yönetim kurulunu tebrik eden ETO Başkanı Metin Güler, gençlerin enerjisinin sivil toplum kuruluşlarında ve meslek örgütlerinde daha fazla hissedilmesi gerektiğini belirterek, bu sorumluluğu aldıkları için başkan Ender Kelleci ve yönetim kuruluna teşekkür etti. ETO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini, ETO Akademi ile verilen eğitimlerin çok değerli olduğunu ve yürütülen Eskişehir Fuar Kongre Merkezi projesi sayesinde Eskişehir’in bir basamak daha yükseleceğini belirten Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Ender Kelleci, geçen yıl ilkini düzenledikleri Uluslararası Elektrikli Raylı Ulaşım Sistemleri Sempozyumu’nun ikincisini Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
 

Güler: “Eskişehir’in geleceği birlikte hareket etmemiz gerekiyor”

Son ziyaretini Marangozlar ve Mobilyacılar Odası başkanlığına yeniden seçilen Recep Yıldız ve yönetim kuruluna gerçekleştiren ETO Başkanı Güler, Eskişehir’in mobilya sektöründe arzu edilen seviyeye gelmesi için şehrin tüm aktörlerinin birlikte çalışması gerektiğini belirtti. Şehirlerin rekabet eder hale geldiğini ve bu rekabetten birlikte hareket eden şehirlerin hızla öne çıktığını belirten Güler, tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliğine hazır olduklarının altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız, ETO Başkanı Metin Güler’e çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.