Site Rengi

DOLAR 32,5649
EURO 34,7693
ALTIN 2.489,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Acar Ziyaretlerine Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sivrihisar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şakar’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Vakıf hakkında bilgi alan Av. Ali Acar konuşmasında şöyle konuştu:
"Bizler birçok STK ve derneklerde faaliyet yürütmüş kişiler olarak vakfınızın bu zamana kadar yaptığı faaliyetleri çok yakından takip etmekteyiz. Özellikle eğitim çalışmaları noktasında yaptığınız başarılı çalışmalar takdire şayandır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitim konusunda başarılı faaliyette bulunan STK ve vakıflara destek olma noktasında onların yanında olduğunu da hepimiz bilmekteyiz. Bizler de bunun farkında olarak bu tür eğitime ve dayanışmaya yönelik STK’lar ile birlikte her türlü çabayı da göstermeye devam edeceğiz. Yerel tönetimler her zaman bu tür STK’ların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre, projeye, çalışmaya açık olmalıdır. Her zaman sizin gibi vakıfları ziyaret etmeye devam edeceğiz."

Ziyarette kendisine takdim edilen Sivrihisar’ın tarihsel geçmişini anlatan kitabın hediye edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar, vakfın başarılı çalışmalarının devamı dileğinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.