Site Rengi

DOLAR 32,3535
EURO 35,1812
ALTIN 2.324,98
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Odunpazarı Belediyesi Mahalle İftarlarını Sürdürüyor

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi mahallelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Orhangazi Mahallesi’nde gerçekleştirildi. 
Odunpazarı Belediyesi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlığı yanındaki alanda gerçekleştirilen iftar programına; CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"Güzel bir halk merkezi binası yapıyoruz" 
Başkan Kazım Kurt, iftar programında yaptığı konuşmada, "Eskişehir’de birçok yerde iftar programları var. Biz de Odunpazarı Belediyesi olarak bugün Orhangazi Mahallesi’nde iftar soframızı kurduk. Hem Milletvekili adaylarımızla hem parti yöneticilerimizle sizlere geldik. Dertleşeceğiz, konuşacağız beraber çözüm üreteceğiz ama önümüzdeki günlerde Türkiye için önemli işler yapacağız. Hepinizin çok dikkatli olup çok iyi düşünmesi lazım. 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’mize bol demokrasi, insan hakları ve özgürlük içeren bir sonuç bekliyorum. Buna katkı sunacağınıza eminim. Orhangazi Mahallemizde hep birlikte bir üretim yapmak durumundayız. Orhangazi muhtarımızla da paylaştım. Bu alana güzel bir halk merkezi binası yapıyoruz. Yılbaşına kadar bitirmeyi planladığımız Halk Merkezi’nde gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız her türlü sosyal ihtiyacı giderecek şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 
Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.