Site Rengi

DOLAR 32,5609
EURO 34,7605
ALTIN 2.492,10
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Odunpazarı Belediyesi’nden Kadınlar Günü Tatili

15.08.2019
A+
A-

Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Hamamyolu’nda belediye işçileri ile birlikte açıklama yapan Kazım Kurt, 8 martta Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan kadınların öğleden sonra yarım gün izinli olduğunu söyledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı, Kazım Kurt, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Hamamyolu’nda belediyede çalışan kadın işçilerle birlikte açıklama yaptı. Bütün kadınların gününü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Kurt, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle başlattığımız etkinliklere start veriyoruz. Hamamyolu Caddesinde bir farkındalık yaratalım istiyoruz. Kadını, erkeği eşit olan, hak ve hukuku öne çıkaran bir toplum yaratmak istiyoruz. Bu nedenle de emekçi kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Yarın öbür gün ve ondan sonraki gün de devam edecek bölüm bölüm etkinliklerimizin başlangıcıdır bu. Önemli olan birlikte olmak, dayanışma içerisinde olmak ve hak temelinde bir talepte bulunmaktır. İnsanların doğduğu anlardan itibaren bazı hakları vardır. Bu haklardan vazgeçilemez. Vazgeçilmesi istenemez, böyle bir çalışma dahi yapılamaz. O nedenle kadın ve erkeğin eşitliği noktasındaki hakkı hiçbir zaman bırakmadan devam ettirelim diye düşünüyorum” dedi. Başkan Kurt, ayrıca 8 Mart günü belediyede çalışan tüm kadınların öğleden sonra yarım gün izinli olacağını da duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.