Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Odunpazarı Belediyesi’nden Şehit ve Gazi Yakınlarına İftar

15.08.2019
A+
A-

Kazım Kurt iftarda şehit ve gazi ailelerini ağırladı. Odunpazarı Belediyesi, gerçekleştrdiği Ramazan ayı programları kapsamında şehit ve gazi yakınlarına iftar yemeği düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde yer alan Ekin Düğün Salonu’nda gerçekleştrilen iftar yemeğine; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkütük, Türk Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetmleri Derneği Başkanı Hacı Şahin ile çok sayıda şehit ve gazi yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Başkan Kurt: “Hepinizin orucunu Allah kabul etsin. Bugün her Ramazan'da yaptğımız gibi kaynaşalım, dayanışalım, hoşgörü içinde bir akşam yaşayalım istedik. Bizleri kırmadınız, geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye zor günler yaşıyor, bu zorlukların en büyüğünü sizler yaşıyorsunuz. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız, bizlerin duası ve desteğini herkesten daha çok hak ediyor. Ülkemiz ve halkımız sizlere borçlu. Bu borcumuzu nasıl ödeyeceğimizi bilmiyoruz. Allah razı olsun diyebiliyoruz. Sizler Türkiye’nin geleceği için, Türkiye’de adil bir sistemin uygulanabilmesi için kanını ve canını vermiş insanlarsınız. Biz, sizleri seviyor ve sizlere saygı duyuyoruz. Ramazanınızı kutluyoruz. Bayramlarınızın daha da bayram havasında geçmesini diliyoruz. Umarım ülkemizde de bu tür acı terör ve başka olaylar olmaz. Bunun önlemini alacak ve bunun için mücadele edecek kişiler yönetme gelir. Ben hepinize saygılar sunuyorum. Allah kabul etsin” dedi.

Başkan Kurt’tan sonra söz alan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkütük ve Türk Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetmleri Derneği Başkanı Hacı Şahin gazi ve şehit yakınlarını unutmadığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Başkan Kurt, şehit aileleri ile yakından ilgilenirken, gerçekleştrilen ifar yemeğinden sonra şehit ve gaziler için Kuranı Kerim Tilavet okundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.