Site Rengi

DOLAR 32,3847
EURO 35,0605
ALTIN 2.325,56
BIST 9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Odunpazarı Belediyesi’nden Solucan Gübresi Eğitimi

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, solucan ve solucan gübresi üretimi ile ilgili 16 Şubat 2018 Cuma Günü eğitim düzenleyecek. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Solucan Gübresi Eğitimi 19.00’da başlayacak. Akademik çevrelerin desteğiyle gerçekleşecek olan eğitim 2 saat sürecek.

Odunpazarı Belediyesi’nin tarımsal faaliyetleri, Odunpazarı Belediyesi Solucan Gübresi Üretim Tesisi, gübre teknolojileri ve çeşitleri, solucan gübresi ve uygulamaları, solucan gübresinin geleceği gibi konuların masaya yatırılacağı Solucan Gübresi Eğitimine eğitmen olarak; Uzman Biyolog Gökhan Güngörmedi, Biyolog Gökhan Ünal, Uzman Biyalog Mertcan Kömürcüoğlu, Ziraat Yüksek Mühendisi Rafet Burak Özen, Ziraat Mühendisi Yavuz Onrat katılacak.

Eğitimle ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt: “Kimyasal gübrenin azaltılması yolunda ve organik tarımın bel kemiği olan organik gübre konusunda bilgi vermek üzere düzenlen bu eğitime tüm halkımız davetlidir. Bu eğitimin Eskişehirli çiftçilerimize, solucan gübresi üreten tüm üreticilerimize faydası olacağı inancındayız. Alpu’da doğa katliamı yapan zihniyete karşı çocuklarımıza temiz toprak temiz su ve temiz bir hava bırakmak için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.