Site Rengi

DOLAR 32,5580
EURO 34,9769
ALTIN 2.426,92
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin Düğüne Katıldı

15.08.2019
A+
A-

“Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” Projesi kapsamında Safiye Ve Hasan çiftinin düğünü yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” Projesi kapsamında Şehit Hasan Önal Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, daha önce nikahı kıyılan ancak maddî imkansızlıklardan dolayı düğünlerini yapamayan Safiye ve Hasan çiftinin düğünleri Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin’in katkılarıyla yapıldı.

Çiftin düğününe İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, okul müdürü Ebru Dedeoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve çiftin yakınları katıldı.

Kaymakam Şahin: “3 yıl önce evlenen ancak düğün yapamayan Safiye ve Hasan kardeşimizin içinde kalan burukluğu, bu düğünü Şehit Hasan Önal Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde organize ederek onları sevindirmekten mutluluk duyduk. Büyük bir iş birliğiyle gerçekleştirilen bu düğüne katkı sağlayan, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Evlenen çiftimize mutluluklar diliyorum” dedi ve altın takarak, çifte hediyesini verdi. Kaymakam Şahin, bundan sonra da benzer çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Düğün boyunca mutlulukları gözlerinden okunan çiftin, gelinlik ve damatlığının hazırlanmasında giyim ve teknoloji bölümü, düğün kurabiyelerinin yapımında yiyecek ve içecek bölümü, gelinin saçının yapımında güzellik saç bakım hizmetleri, gelin çiçeğinin yapımında bahçecilik bölümü, kına ve organizasyonun gerçekleştirilmesinde çocuk gelişim bölümü öğrenci ve öğretmeleri katkılarıyla gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.