Site Rengi

DOLAR 32,5671
EURO 34,9928
ALTIN 2.421,67
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Odunpazarı ve EDİ-KOOP Arasında İndirim Anlaşması

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi’nin EDİ-KOOP ile protokol imzalayarak, Odunpazarı bölgesinde yaşayan tüm vatandaşların alışveriş yaparken kasada indirim kazanmasını sağladığı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bir süre önce, Eskişehir Demiryolu İş Sendikası Mensupları Tüketim Kooperatifi (EDİ-KOOP) ile protokol imzalayarak, Odunpazarı bölgesinde yaşayan vatandaşların alışveriş yaparken kasada indirim kazanmasını sağladı. 5 yıl boyunca geçerli olacak olan bu protokol, Odunpazarı İlçesi sınırları içinde yaşayan tüm vatandaşlar ile Odunpazarı Belediyesi çalışanlarını kapsıyor. Bu protokolden yararlanmak isteyen vatandaşların ise sadece Odunpazarı Belediyesi tarafından verilecek olan “indirim kartına” sahip olması gerekiyor.

Normal dönemlerde kasada yüzde 5 indirim
Odunpazarı Belediyesi ve EDİ-KOOP arasında imzalanan protokol ile Odunpazarı ilçesi sınırları içinde yaşayan vatandaşlar, EDİ-KOOP mağazalarında kooperatifin indirim dönemlerinde yüzde 2, kooperatifin indirimlerinin olmadığı normal dönemlerde yüzde 5 indirim kazanacak. EDİ-KOOP’un mevcut 6 mağazasında ve bundan sonra açacağı mağazalarda geçerli olacak bu indirimlerden Odunpazarı Belediyesi çalışanları ise kooperatifin indirim dönemlerinde yüzde 2, indirimlerin olmadığı normal dönemlerde ise yüzde 6 oranında indirimden faydalanabilecek. Odunpazarı İlçe sınırları içinde yaşayan ve Odunpazarı Belediyesi Personeli’nin faydalanacağı bu indirim tutarları tütün ve kontör ürünlerini kapsamazken, indirimler toplam alışveriş tutarı üzerinde gerçekleştirilecek.

İndirim kartı dağıtımı devam ediyor
Vatandaşların EDİ-KOOP’tan indirim alabilmeleri için sahip olmaları gereken kartların dağıtımı devam ediyor. Vatandaşlar, indirim kartı başvurularını Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 11 Halk Merkezi’ne ve Halk Masası’na yaparak, indirim kartlarını ücretsiz olarak temin edebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.