Site Rengi

DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Odunpazarı’nda Kasım Ayı’nın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediye Meclisi 2018 yılı Kasım Ayı olağan meclis toplantısı 22’nci birleşim 1’inci oturumu gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un başkanlığında gerçekleşti. 15 adet gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, komisyonlardan gelen gündem maddelerinin hepsi oy birliği ile kabul edildi.

RAHMETLE ANIYORUZ

Meclis toplantısında konuşan Başkan Kazım Kurt, Mustafa Kemal Atatürk’e özlemle ihtiyaç hissedilen bir dönem yaşandığını kaydetti. Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım’da çeşitli etkinlikler ile anılacağını ifade eden Başkan Kurt, “Benim düşüncelerim ile bilim arasında bir çelişki varsa bilimi tercih edin, diyen bir liderin Türkiye’ye kolay kolay bir daha gelmeyeceğini görüyoruz ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.