Site Rengi

DOLAR 32,4937
EURO 34,7446
ALTIN 2.422,24
BIST 9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Oğlan Çevik Kız Çevik

15.08.2019
A+
A-

Antalya'da görevli polis memuru Ceren Ekinci, 10 ay önce silahından kaza ile çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu yaralanmasına neden olan meslektaşıTaha Yasin Gül ile evlendi.

Antalya Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törene, görev yaptıkları Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile gelen polis çift, meslektaşlarının kalkanları arasında tören alanına girdi.

"Hiç TOMA ile gelen gelin damadın nikahını kıymamıştım"

Çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıyarken, şahitliklerini ise Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Vatan Zafer Koçak ile Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Hakkı Arslan yaptı.

Türel, nikahtan önce yaptığı konuşmada, bugüne kadar çok nikah kıydığını belirterek, "Hiç TOMA ile gelen gelin damadın nikahını kıymamıştım." dedi

Nikahın kıyılmasının ardından konuşan Vali Karaloğlu, bir yıl içerisinde genç çiftin başından filmlere konu olabilecek olaylar geçtiğini belirterek, baharın başladığı nevruz günü çiftin nikah masasına oturduğunu söyledi.

Karaloğlu, "Ceren, sen çekeceğini çektin, bundan sonra artık Yasin'e çektirmen lazım." diye espri yaparken, hayatın sıkıntılı bir süreç olduğunu ancak son bir yıl içindeki dayanışmayla her türlü sıkıntıyı çözebileceklerini dile getirdi.

Damat Taha Yasin Gül,  yaptığı açıklamada, hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.

Gül, "Daha önce hep TOMA ile göreve gidiyorduk. Şimdi ise TOMA gelin arabası oldu, evleniyoruz. Çok farklı bir duygu." diye konuştu.

Geçen yıl mayıs ayında nişanlısının evine gelen Taha Yasin Gül, tabancasını kılıfından çıkarıp masanın üzerine koyduğu esnada silah kazayla ateş almış, yerden seken mermi Ceren Ekinci'nin çene boşluğundan girip yüzünden çıkmıştı. Bir süre hastanede tedavi gören Ekinci, daha sonra görevine dönmüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.