Site Rengi

DOLAR 32,5032
EURO 34,9509
ALTIN 2.430,07
BIST 9.799,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Öğrenciler "Kucak dolusu hayaller" projesi kapsamında Eskişehir’i gezdi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Seyitgazi İlçesinde bulunan Kümbet Şehit Ekrem Saygı Ortaokulu öğrencileri, "Kucak dolusu hayaller" projesi kapsamında Eskişehir’e bir gezi düzenledi.
Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen gezide, Kümbetli öğrenciler güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Kucak dolusu hayaller proje yürütücüsü Elif Tezanlar himayesinde gerçekleşen gezide, öğrenciler sırasıyla 3D sinema etkinliği, Eskişehir Yeni Atatürk stadyumu gezisi, Kentpark gezisi ve Galatasaray Futbol Okulunda bir dostluk maçı gerçekleştirdiler.
Proje hakkında görüşlerini belirten Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, "Kucak Dolusu Hayaller’ kapsamında öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmeye çalıştığımız bir proje ile ilçemizdeki öğrencilerimizi çeşitli etkinliklerle bir araya getirmeyi hedefliyoruz" diye belirtti.
Proje destekçisi Elif Tezanlar öğrencilerin mutluluğunu paylaşmaktan sevinç duyduğunu belirterek, ’’Projemiz destek veren Seyitgazi Belediye’sinine,Özdilek sinemasına,Eskişehir Galatasaray futbol okuluna teşekkür ederiz. Biz de Şehit Ekrem Saygı Ortaokulu öğrencilerinin mutluluğunu paylaşmaktan sevinç duyduk. Projemiz daha güzel etkinliklerle devam edecek’’ açıklamalarında bulundu.
Kümbet Şehit Ekrem Saygı Ortaokulu Matametik Öğretmeni Burcu Karakuzu ise emeği geçen herkese teşekkür ederek, ’’Öğrencilerle birlikte biz de çok güzel bir gün geçirdik, onların hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğuyla günü bitirdik emeği geçen herkese teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.
Gezi sonunda Eskişehir Merkez Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Selma İşbitiren öncülüğünde Galatasaraylı ve Kümbet’li öğrenciler bir dostluk maçı düzenlediler. Dostluğun kazandığı karşılaşma sonunda öğrencilere birer atkı hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.