Site Rengi

DOLAR 32,3610
EURO 34,9649
ALTIN 2.325,21
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Öğrencilerin Portekiz ve İspanya’da Staj Heyecanı

15.08.2019
A+
A-

Özel Eskişehir Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Portekiz ve İspanya’da staj yaparak gelecek adına önemli bir adım attı. 
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına bağlı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği 2016 teklif çağrısı döneminde, Özel Eskişehir Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yanı sıra Kayseri’de bulunan Özel Tamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kayseri Kadı Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı ‘Avrupa’da Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliğinde Uygulanma Projesi’ desteklenmeye değer görüldü. 
Proje kapsamında 5 öğrenci ve 1 rehber öğretmen, 21 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında Portekiz ve İspanya’da 3 hafta boyunca yeni doğan bakım hemşireliğinde uygulamalı stajlarını yaptı. Hafta içi çalışmalarını yürüten grup, hafta sonlarında da ülkelerin görülmeye değer yerlerini gezerek tarihi hakkında bilgiler aldı. Farklı kültürlerle tanışan öğrenciler, bilgi ve becerilerini de geliştirerek gelecek adına önemli bir işe imza atmanın heyecanını yaşadı. Projenin ardından öğrencilere staj ve Europass belgeleri verilecek. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.