Site Rengi

DOLAR 32,4733
EURO 34,9494
ALTIN 2.436,73
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Öğretmen Anneye 7 Yaşındaki Oğlundan Duygulandıran Hediye

Öğretmen Anneye 7 Yaşındaki Oğlundan Duygulandıran Hediye
23.11.2019
A+
A-

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bulunan Şehit Kamil Üngör Ortaokulu öğrencisi Mustafa Yılmaz’ın elleri ile hazırladığı Öğretmenler Günü hediyesi, okul müdiresi olan annesini duygulandırdı.

Okul Müdiresi Ferah Nuray Yılmaz’a 7 yaşındaki oğlundan duygulandıran Öğretmenler Günü hediyesi verildi. Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu 2ci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mustafa Yılmaz, babası Hasan Hüseyin Yılmaz ile birlikte okul müdiresi olan annesi Ferah Nuray Yılmaz’ın Öğretmenler Gününü kutlayarak babası ile birlikte almış oldukları hediyeyi verdi. Sevinci gözlere yansıyan Ferah öğretmen; ”Öğretmenlik yaşamım boyunca aldığı en güzel ve değerli hediye oğlum Mustafa’nın kendi yapmış olduğu ebru çalışması oldu, çok mutlu oldum” diye belirtti.

Oğlu Mustafa Yılmaz ise: “Annem Öğretmenler Günün kutlu olsun, seni çok seviyorum. Bu mutlu gününde yanında olmak istedik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.