Site Rengi

DOLAR 32,3134
EURO 35,1082
ALTIN 2.292,61
BIST 9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

‘Öğretmenler’ Gününü Kutladı

15.08.2019
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile görkemli bir tören düzenleyen Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, birbirinden farklı çalışmalara imza attı.

Öğretmenlerin Korosu Çok Beğenildi

Şiirlerden, şarkılara pek çok çalışmanın yer aldığı etkinlik, okul bahçesinde gerçekleştirildi. Hem velilerin hem de vatandaşların katılımı ile yapılan töreni yağmurlu hava şartları bile engellemedi. Herkesin zevkle izlediği ve tam not alan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasında, en dikkat çeken ve beğenilen çalışma Öğretmenler Korosu oldu. En güzel eserlerin ve türkülerin okunduğu koroya, veliler ve öğrenciler de eşlik etti. Halay ve alkışlarla devam eden koroya, okul aile birliği tarafından çiçek takdim edildi.

Törende sırası ile şiir okuyan 1 C sınıfı öğrencileri, veliler ve öğretmenleri tarafından oldukça beğenildi. Minik öğrenciler, 'Benim Canım Öğretmenim' isimli şiirleri ile izleyenlerden tam not aldı.

Tören Sonrası Duygusal Sürpriz

Cumhuriyet İlkokulu 1 C Sınıfı velileri ve öğrencileri tarafından etkinliğin hemen sonrasında gerçekleştirilen sürpriz, duygusal anlara sebep oldu. Sınıf Öğretmeni Saadet Kahraman için hazırlanan pasta, güller ve öğrencilerin sürpriz videosu izleyen velileri göz yaşlarına boğdu. Öğretmenleri için ayrı ayrı kutlama yapan, küçük pankartlar hazırlayan ve çiçek veren öğrencilerine teşekkür etmeyi unutmayan Kahraman, çok şanslı bir öğretmen olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.