Site Rengi

DOLAR 32,5679
EURO 35,0040
ALTIN 2.429,00
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Önce Bıçakladı Sonra Kasayı Boşalttı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'de bir kişiyi bıcakla yaraladıktan sonra iş yeri kasasında bulunan 15 bin lirayı gasp eden şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 21.55 sıralarında Cumhuriye Mahallesi Sakarya-1 Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde faaliyet gösteren bir iddia bayinde M.B.A. (34) isimli şahıs, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçakla yaralanarak iş yeri kasasında bulunan 15 bin 295 TL parayı gasp etti. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince ivedilikle işyeri ve KGYS kameralarından kaçış güzergahı ve şüphelinin açık kimliği tespit edidi. Ardından şüphelinin bulunabileceği yerler araştırılmaya başlandı. Yapılan araştırmalar neticesinde şüphelinin Vural Sokak'ta (Barlar Sokağı) bulunan bir işyerinde olduğu belirlendi. Ekipler bahse konu işyerinde, şüpheliyi olayda kullandığı giysiler ve gasp ettiği 15 bin 295 TL parayı olaydan çok kısa bir süre sonra yapılan çalışmalar neticesinde ele geçirildi. Ayrıca gasp edilen paralar ise M.B.A.'ya teslim edildi. 
Öte yandan şüpheli U.A. emniyetteki işlemleri sonrası Eskişehir Adalet Sarayına sevk edildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.