Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,1407
ALTIN 2.294,85
BIST 9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Orman Teşkilatı’ndan Es-Es’e Destek

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor kulübünü mali yönden güçlendirmek için başlatılan kampanyaya kurumların desteği devam ediyor. Orman Bölge Müdürlüğünde yapılan toplu katılımda ilk 2 saatte 77 katılımcı 24 bin lira bağışta bulundu.  
Orman Bölge Müdürlüğünün bahçesinde yapılan bağış etkinliğine; Bölge Müdürü Recep Temel, Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tuç, Kampanya sorumlusu Sevda Karaali katıldı. Orman Bölge Müdürü Recep Temel yaptığı konuşmada, "Bu şehrin ekmeğini yiyen biri olarak Eskişehirspor’a da borcumuz var, şimdi onu ödeme vakti geldi" dedi. 

77 personel destek verdi 

Kulüp adına bir konuşma yapan Hasan Tunç da Orman Teşkilatına teşekkür etti. Kampanya sorumlusu Sevda Karaali ise kampanya başlatılması sürecini anlattı. Toplanan paraların ne şekilde sarf edileceği konusunda da bilgi verdi. Daha sonra personele katılım formları dağıtıldı. Gönüllülük esasına dayalı bağış kampanyası için personel sıraya girdi ve ilk 2 saatte 77 kişi kredi kartı ile aylık 26 lira olmak üzere 24 bin 600 lira bağış yaptı. Kampanyada “Hayata bir Es ver” ve “26’da 26” sloganları kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.