Site Rengi

DOLAR 32,3770
EURO 35,0164
ALTIN 2.325,59
BIST 9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Oto Faresi Polisten Kaçamadı

Oto Faresi Polisten Kaçamadı
14.01.2020
A+
A-

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ayda toplam 345 bin TL değerindeki 3 otomobil çalan şüpheliyi yakaladı.
Alınan bilgilere göre; 15 Aralık 2019 ile 12 Ocak 2020 tarihleri arasında Tepebaşı ilçesi Eskibağlar, Aşağısöğütönü ve Bahçelievler mahallelerinde park halinde bulunan 115 bin TL değerinde üç ayrı otomobilin çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatılmıştı. Olay yerleri ve çevresinden alınan güvenlik kamerası kayıtları incelemesi sonucu, Bilecik’in Bozüyük ilçesinden Eskişehir’e her seferinde farklı araçla gelen şüpheli N.E. (50) isimli şahsın, araçları yapmış olduğu taklit anahtar ile açtığı ve oto beyinlerini değiştirerek çaldığı tespit edildi.
Oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren şüpheli N.E., polis ekiplerince yürütülen çalışma neticesinde, Bozüyük ilçesinde suçta kullandığı iki araçla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan zanlı daha sonra kente getirildi. Ayrıca şüphelinin suçta kullandığı araçlarda yapılan aramada ise, araçları açmak ve anahtar yapımında kullanılan çok sayıda materyal elde edildi.

Öte yandan üç ayrı ‘Oto Hırsızlığı’ olayının şüphesi N.E., emniyetteki işlemleri akabinde Eskişehir Adalet Sarayına sevk edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.