Site Rengi

DOLAR 32,3656
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,16
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Otomobil Tutkunları Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Türkiye'nin farklı illerinden gelen otomobil tutkunları Eskişehir'de bir araya geldi.  
Eskişehir Yeni Stadyum önüne gelen otomobil tutkunları, Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği'nin ev sahipliğinde buluştu. Özellikle Bursa, Afyonkarahisar, İstanbul, İzmir, Kütahya, Bolu, Ankara ve Bilecik'ten katılımın yaşandığı Extreme Tuning Fest, Eskişehir'e oldukça büyük bir katkı sağladı. Etkinliğe katılmak için çevre illerden gelen vatandaşlar bir çok oteli doldururken, otomobil sektöründe Eskişehir'in ismi ön plana çıkartıldı. 
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği Başkanı Hasan Akbaş, "Eskişehir'in tanıtımı ve kültürel değerleri için önem bir etkinlik gerçekleştirildi. Alanda 800'den fazla araç, 37 firma ve 48 otomobil grubu ile derneği vardı. Yeni dostluklar, yeni arkadaşlıklar ve hepsinden önemlisi aile ortamı içinde ufak araç yarışmaları düzenlendi. Birlik beraberlik içerisinde otomobile gönül veren tüm kardeşlerimizi Eskişehir'de en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Amacımız Extreme Tuning Fest etkinliğini her sene yaparak, Eskişehir'e ve Eskişehir'deki esnaf ile otomobil sektörüne katkı sağlamaktır" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.