Site Rengi

DOLAR 32,3119
EURO 35,0621
ALTIN 2.278,19
BIST 8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Öğretime Başlıyor

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Öğretime Başlıyor
28.08.2019
A+
A-

Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 2019- 2020 eğitim öğretim yılında, 100 öğrenci kontenjanlı, Makina Teknolojisi Alanı Bilgisayarlı Makine İmalatı Bölümüyle eğitim öğretime başlayacak.

5 Ağustos tarihine kadar ön kayıt başvuruları alınan Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli şu açıklamada bulundu: “Ön kayıtlarda; öğrencilerin yapmış oldukları lisanslı sporculukları ve orta okullardaki okul başarı belgeleri de değerlendirildi. Ön kayıtlar oluşturulurken, OSB’de çalışan ailelerin çocuklarına başarı puanlarına ilave ek puan verilerek öncelik sağlandı. Beklenenin çok üstünde ilgi ve talep gören başvurularımızda kesin kayıt hakkı kazanan asil öğrencilerimizin kaydını tamamlayan okulumuz 2019 -2020 eğitim ve öğretim yılında hedeflediği amaçları doğrultusunda Eskişehir’e hizmet edecek olmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşamaktadır. Güzel ülkemize ve Eskişehir’imize şimdiden hayırlı olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.