Site Rengi

DOLAR 32,3397
EURO 35,1175
ALTIN 2.311,98
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Özel Ümit Hastanesi: "Şirketimiz Hakkında Hiçbir Tedbir Kararı Kalmamıştır"

15.08.2019
A+
A-

Özel Ümit Hastanesi'nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada:
"Şirketimiz Hakkında Hiçbir Tedbir Kararı Kalmamıştır" denildi. Açıklamanın tam metni şöyle:

"Saygıdeğer Eskişehir Kamuoyuna,

Malumunuz olduğu üzere, Şirketimize tebliğ edilen Eskişehir 2 Sulh Ceza Hakimliği’nin18.05.2017 tarih ve 2017/2442 D. İş sayılı günü karar ile bir kısım hissedarımız hakkında bir soruşturma yürütülmekte olduğu ve soruşturma tamamlanıncaya kadar, bu ortaklarımızın sahibi bulunduğu paylarım temsil ve yönetimi konusunda, 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 19/2 maddesi gereğince, TMSF görevlendirilmiştir. Bu kararda yönetim kurulunun yetkileri hakkında herhangi bir kısıtlayıcı bir hüküm bulunmadığından kararın tebliğ tarihinden günümüze kadar Şirketimiz yönetim kurulunca idare edilmiştir.

Bu kararın şirketimize tebliğini izleyen günde yayımladığımız basın duyurusunda, ülke olarak içinden geçmekte olduğumuz olağan dışı koşullarda tüm kurumların devlet ve milletin bekası için özenle hareket ettiğine inandığımızı, süreci yürütecek olan yüce Türk adaletine olan güvenimizin tam olduğunu vurgulamış ve bu süreçte şirketimizin gerekli tüm merciler ile tam bir işbirliği içinde olacağını, prosedürün bir an önce tamamlanması ve işleyişin normale dönmesi için üzerimize düşen görevleri eksiksiz ve hızlı bir şekilde yerine getireceğimizi ifade etmiştik.

Saygıdeğer Eskişehir Halkı,

Bugün geldiğimiz noktada, Türk adaletine duyduğumuz güvenin tecellisi olarak, Eskişehir 2 Sulh Ceza Hakimliği’nin 2018/2019 D. İş sayılı dosyasında verilen 30.03.2018 tarihli kararı paylaşmak için bu duyurumuzu yayınlıyoruz. Bu kararda, Eskişehir 2 Sulh Ceza Hakimliği’nin18.05.2017 tarih ve 2017/2442 D. İş sayılı kararı ile 50 hissedarlı şirketimizin 14 hissedarının yaklaşık %24 oranında ki sahibi bulunduğu payların temsil ve yönetimi için TMSF’nin atanmasına dair kararın tüm sonuçları ile birlikte ortadan kaldırılmasına hükmedilmiştir. Bu karar uyarınca Şirketimiz hakkında hiçbir tedbir kararı kalmamıştır.

Anılan yeni kararı sizlerle paylaşırken, bu vesileyle siz değerli hemşerilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Zira andığımız süreçte siz değerli hemşerilerimizin hastanelerimize göstermiş olduğunuz ilgi sayesinde hizmetlerimiz devam edebilmiştir. Başta Eskişehir halkımız olmak üzere bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunar, aynı kalitede sağlık hizmeti vermeye devam edeceğimizi siz değerli kamu oyuyla paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla…"

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.