Site Rengi

DOLAR 32,5997
EURO 34,7996
ALTIN 2.404,43
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Özel Yesevi Lisesi Müdürü İsmail Erdal’dan YKS’ye Öğrencilerine Moral Mesajı

15.08.2019
A+
A-

Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucu Müdürü İsmail Erdal yarın yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 'moral' mesajı yayınladı. Erdal açıklamasında: '30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde gireceğiniz sınavda başarılı olacağınıza inancım tamdır' diyerek öğrencilerine moral verdi. Gençlerin, kendileri için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Erdal, öğrencilerine endişe ve kaygıdan uzak olmalarını, kendilerinden emin olmalarını, olumlu bakış açısıyla motivasyonlarını yüksek tutmalarını tavsiye etti ve ruh, beden sağlıkları ile aile saadetlerinin her şeyden daha önemli olduğunu' belirtti.

Özel Yesevi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucu Müdürü İsmail Erdal'ın mesajı şöyle:
"Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerim;
Büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız, 30 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında gireceğiniz Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarılı olacağınıza inancım tamdır. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Bilmelisiniz ki, sınav öncesi ve sınav esnasında en önemli stratejiniz; her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak, kendinizden emin, olumlu bir bakış açısıyla, motivasyonunuzu yüksek tutmak, ayrıca ruh ve beden sağlığınız ile aile saadetinizin her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmamak olmalıdır.

Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Hayatın içinde herkese çeşitli imkânlar ve fırsatlar vardır. İnanıyorum ki sizler bu sınavı geçerek başarılı olacaksınız. Yıllar boyu emek verdiğiniz eğitim yaşamınızda, bundan sonraki en üst seviyesi olan üniversite hayallerinizin gerçekleşmesini ümit ediyorum. Bu düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerinizin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.