Site Rengi

DOLAR 32,5826
EURO 34,7975
ALTIN 2.513,17
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Özel Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Mezunlar Kep Attı

15.08.2019
A+
A-

Özel Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını verdi. Bu sebeble bugün okulda bir tören düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımız'ın okunması ile başlayan program, Özel Yesevi Anadolu Lisesii kurucu müdürü İsmail Erdal'ın konuşması ile sürdü. Erdal konuşmasında; okulun 5.yılında 3 bölüm ve 467 öğrenci ile açılışındaki ilk heyecanı ile yoluna devam ettiğini söyledi ve velilere ve öğrencilere, okula gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkürlerini iletti.

Erdal konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
"Kıymetli velilerimiz;
Bize emanetiniz olan çok sevgili evlatlarınızı bütün idarecilerim, öğretmenlerim ve personelin ile elimizden gelen bütün gayretle vatana ve millete yararlı bir birey olması için yetiştirmeye çalıştık. Geleceğimiz olan evlatlarımızı hayatta ayakları yere sağlam basan, ahlaklı vicdanlı, bilgili birer birey yapmak için yoğun çaba gösterdik. Umut ediyorum ki istediğimiz başarıyı yakaladık.

Değerli öğretmen arkadaşlarım;
sizlere de öğrencilerimiz ve velilerimizin önünde; gösterdiğiniz ilgi, emek ve özveriden ötürü teşekkür ediyorum.

Öğrencilerimizin yetişmesinde bizden desteğini, gayretini esirgemeyen sağlık kurumlarının değerli yönetici ve çalışanlarına, eğitimin işleyişinde bizi yönlendiren ve destek olan Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine teşekkür ederim.

Sevgili gençler;
Sizi buradan Yesevi Âilesi’nin birer üyesi olarak uğurlamaktan gurur ve onur duyuyorum. Uygulama yaptığınız sağlık kurumlarında örnek birer öğrenci oldunuz ve okulumuzun adını hep onore ettiniz. Gelecekte de bu âilenin birbirine yakışır hareketler göstereceğinize hiç şüphem yok. Her şeyden önce dürüstlüğün ve iyi insan olmanın kılavuzunuz olmasını temenni ediyorum. Unutmayın ki yarınlar sizin ellerinizde yükselecek. Bu sözleri söylerken Mustafa Kemal Atatürk'ün: “Bütün umudum gençliktedir” sözünü sizlere hatırlatmak istiyorum."

Kurucu Müdür İsmail Erdal'ın konuşmasından sonra program protokol konuşmalarıyla sürdü. Daha sonra bayrak ve flama devir teslimi gerçekleştirildi. Daha sonra öğrencilere yemin ettirildi. Yeminin âkıbinde ise okul birincisinin yaaş kütüğe plaket çakmasıyla eğlenceli ânlar yaşandı. Daha sonra mezunlara belgelerinin de verilmesiyle program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.