Site Rengi

DOLAR 32,5541
EURO 34,7341
ALTIN 2.491,66
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Panasonic CEO’sundan Tepebaşı Belediyesi’ne Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Panasonic Türkiye CEO’su Tatsuya Kumozawa ve şirket yetkilileri ile bir araya geldi.  
Tepebaşı Belediyesi, Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde bulunan Yaşam Köyü'nde uygulanan proje ile akıllı ve sürdürülebilir kent projelerinde yükselen bir marka kent değeri taşımayı sürdürüyor. Dünyaca ünlü Panasonic şirketinin yöneticileri de Yaşam Köyü’nü ziyaret ederek, Tepebaşı Belediyesi’nin 2015 yılında çalışmalarına başladığı ve Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan Remourban – Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi’ni yerinde inceledi. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’tan proje hakkında bilgiler alan heyet, tamamlanma aşamasına ulaşan projenin önemli bir uygulama modeli projesi olduğunu ifade ederek, buradaki deneyimlerin yol gösterici olduğuna dikkat çekti. 

Panasonic Türkiye CEO’su Tatsuya Kumozawa, Panasonic America Silikon Vadisi İnovasyon Müdürü Hakan Köstepen, Panasonic İş Geliştirme Müdürü Bora Kankaya, Panasonic Marka Müdürü Aysel Daysal ve Panasonic İK Müdürü Mutlu’dan oluşan heyet, daha sonra Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette şirket CEO’su Kumozawa, Japonya ve Türkiye işbirliğini artırmak adına ortak proje ve çalışma teklifinde bulundu. Başkan Ataç’a, Akıllı Şehir projesine hayran kaldıklarını aktaran Kumozawa, uzun vadeli işbirliği için temasta kalmaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti aktaran Ataç da konuklarına teşekkür ederek ortak proje ve çalışma fikrine sıcak baktığını belirtti. 
Başkan Ataç’ın Kumozawa’ya Devrim otomobilinin camdan bir figürünü hediye ettiği ziyaret, Başkan Ataç’ın konuklarına, belediye binasında yer alan Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini tanıtması ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.