Site Rengi

DOLAR 32,5351
EURO 34,9450
ALTIN 2.439,05
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Ramazan Bayramı Münasebetiyle Valilik Personeli Bayramlaştı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Ramazan Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Valilik personelinin bayramını kutladı.  
Eskişehir Valilik Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Vali Yardımcıları Cafer Yıldız, Ali Muhittin Varol, Aslan Avşarbey, İsmail Soykan, Akın Ağca, birim amirleri ve personel katıldı. Tüm personelle tek tek bayramlaşan Vali Çakacak, Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını diledi. Dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini ifade eden Vali Çakacak, “Hep birlikte Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Sevinmek kadar sevindirmenin de önemli olduğu bayramlarda, kimsesiz, hasta ve yaşlılarımızı da ziyaret ederek onların gönlünü almalıyız” diye konuştu. 
Üzüntülerin yerini sevinçlerin almasını, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha çok canlanmasını dileyen Vali Çakacak, tüm personelin aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.