Site Rengi

DOLAR 32,3234
EURO 35,0716
ALTIN 2.282,24
BIST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Sağlık Bakanlığı’ndan ‘Covid Tanısı Almış Hekim’ Açıklaması

Sağlık Bakanlığı’ndan ‘Covid Tanısı Almış Hekim’ Açıklaması
24.04.2020
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, bazı basın organlarında çıkan ‘Covid-19 tanısı almış sağlık çalışanlarının sayısı artıyor’ başlıklı haberde, Eskişehir’de faaliyet gösteren hekimlerin de bu hekimler arasında gösterilmesi üzerine bir yalanlama açıklaması yaptı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Basın yayın organlarında çıkan ‘COVID-19 tanısı almış sağlık çalışanlarının sayısı artıyor’ başlıklı haberde, tanı almış hekim sayısının en yüksek olduğu iller sıralamasında ilimiz de yer almaktadır. Eskişehir’de haberde belirtilen sayıdan çok çok az tanı almış hekimimiz bulunmaktadır. Haberde belirtilen sayı gerçeği yansıtmamaktadır. Bu dönemde herkese ‘Evde Kal’ derken sağlık çalışanlarımız başta çocukları ve aileleri olmak üzere birçok şeyden feragat ederek geceli gündüzlü şehrimiz için üstün bir mücadele vermektedir. Sağlık çalışanlarımızın her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir. Hastanelerimize, aile sağlığı merkezlerimize, toplum sağlığı merkezlerimize, 112 ekiplerimize, filyasyona çıkan ekiplerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza gerekli koruyucu ekipmanlar verilmektedir. Ekipman tedariği konusunda sıkıntı yaşamamaktayız. Sağlık Bakanlığımız tarafından her türlü destek verilmektedir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.