Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0730
ALTIN 2.302,01
BIST 9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sağlık-Sen’li Kadınlardan Eskişehirspor’a Destek

15.08.2019
A+
A-

Sağlık Sen Eskişehir Şubesi Kadınlar Komisyonu, Denizlispor karşısında Eskişehirspor'a destek vermek amacıyla bir açıklama yayınklayarak; bu hafta tribünlerde yerlerini alacaklarını açıkladılar. Kadınlar Komisyonu adına açıklama yapan komisyon başkanı Sultan Karagenç Torun, şu ifâdelere yer verdi:

"Değerli basın mensupları, kymetli Eskişehir halkı;
Eskişehir Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında her zaman mazlumun, mağdurun yanında olduk, yanlarında saf tuttuk. Sizlerin de takip ettiği üzere şehrimizde ve ülkemizde birçok ilklerin projesine imza attık ve atmaya da devam ediyoruz.

Mesleğimiz ebelik ve hemşirelik için farkındalık projeleri, engelli bireylerin topluma kazandırılması, okul çağı ihtiyaç sahibi çocuklarımıza giysi, kıyafet, okul araç gereçleri kampanyası, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımıza bisiklet kampanyası ve buradan sıralamayacağımız birçok projeye imza attık.

Eskişehir Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu olarak zor günler geçirmiş, son iki haftadaki performansı ile göz dolduran Eskişehirspor’umuza destek için Denizlispor maçında tribünde yerlerimizi alacağız. Sezonun ilk yarısında da kadınlar komisyonumuz olarak da tribünde yerimizi almıştık. Kulübümüz gerek bandosu gerek besteleri ve en önemlisi coşkulu taraftarı ile fark yaratan bir camiadır. Sağlık Sen üyesi kadınlar olarak bu coşkulu taraftarların içinde yer almaktan çok mutlu olacağız. Hafta içi olmasına rağmen pazartesi akşamı oynanacak olan Denizlispor müsabakasına komisyonumuz ve kura ile belirleyeceğimiz üyelerimizle Eskişehirspor’umuza desteğimizi vereceğiz.

Sağlığın kadınları Es-Es’imizin her zaman yanında olmaya, gönülden destek vermeye devam edecektir. Bizlere bu fırsatı veren şube başkanımız Hasan Hüseyin Köksal’a teşekkür ediyor ve tüm Eskişehir halkını bu zorlu mücadelede Es-Es'imize destek vermeye davet ediyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.