Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Sahası yok ama satışı çok

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de, oyun sahası olmamasına karşılık beyzbol sopası satışlarındaki artış, asayiş ve yaralama olaylarına yönelik endişeye sebep oluyor.
Son zamanlarda beyzbol sopası satışları artarken, bu spor aracının elektronik marketlerde dahi satılır hale gelmesi eleştiriliyor. Zaman zaman yaşanan asayiş olaylarında beyzbol sopasının kullanılması ise spor ürünleri satan mağaza sahipleri tarafından tepki ile karşılanıyor.

"Herkes çıldırmış gibi beyzbol sopası aldı"
Sopa satışlarının artmasının, asayiş ve yaralama olaylarına yönelik endişeleri çoğalttığını anlatan spor ürünleri mağazası sahibi Emre Kibar, son zamanlarda beyzbol sopasının elektronik marketler tarafından da satılmasına tepki gösterdi. Emre Kibar, “7 yıldır spor mağazası çalıştırıyorum. 7 yıldır aktif olarak sporun içindeyiz. Büyük alışveriş merkezlerindeki mağazaların, marketlerin yani büyük işletmelerin getirip sepetlerin içinde beyzbol sopalarını uygun fiyatlarda, ön kısımda, kasanın yanında satışa-teşhire sunulmasından kaynaklanan bir şey bence. Herkes çıldırmış gibi orada fiyatı 9.99 diye beyzbol sopası aldı. Kötü bir şey. Mağaza, elektronik eşyanın, gıdanın, oyuncağın yanında beyzbol sopası satıyor. Oyuncakçının oyuncak satması gerekir. Oraya çoluk çocuk giriyor ama maalesef orada beyzbol sopası satılıyor, bu teşviktir. Bunun alış amacı zaten ya eve koymaktır, ya arabaya koymaktır. Çünkü beyzbol oynanacak bir saha yok. Yanında topu, eldiveni satılmıyor” şeklinde konuştu.

Televizyon dizileri satışı etkiliyor
Televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin satışları arttırdığını ifade eden Emre Kibar, “Beyzbol sopası bir dizide veya birçok kanalda yayınlanan dizilerle popüler oldu. O diziden sonra herkes gelip mağazaya beyzbol sopası var mı diye sormaya başladı, satışlar da oradan patladı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.