Site Rengi

DOLAR 32,3154
EURO 35,1147
ALTIN 2.292,51
BIST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sakallı: ‘1 Nisan’dan Sonra Daha Çok Çalışacağız’

15.08.2019
A+
A-

Burhan Sakallı ve Volkan Doğan, 71 Evler Mahallesinde gerçekleştirdikleri ortak mitingde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara seslenen Burhan Sakallı, “Emek’te de 71 Evler’de de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kent merkezinde hangi hizmet varsa, diğer tüm mahallelerimizde aynı hizmeti götüreceğiz” dedi.

71 EVLER’E SOSYAL TESİS VE KAPALI PAZAR YERİ SÖZÜ

71 Evler mitinginde vatandaşlara seslenen Sakallı, “Volkan Başkanım ile 71 Evlere modern bir sosyal tesis yapacağız. İçinde kreşi olan, yüzme havuzu, spor salonu olan bu mahalleye yakışan bir sosyal tesis ve kapalı pazar yerini yapacağız. 71 Evler’e Eskişehir’in en büyük ve en modern parklarından birini yapacağız. 71 Evler’de ne bir imar sorunu ne bir alt yapı sorunu ne bir ulaşım sorunu ne bir üst yapısı sorunu kalmayacak. 1 Nisan’dan sonra 71 Evler’de kat adetlerini arttırıyoruz. İnşaat sektörünü yeniden canlandıracağız. Bir türlü mahallenin içinden geçmeyen, Şehir Hastanesinin kapısına kadar gitmeyen tramvay, mahallenin içinden, Şehir Hastanesinin kapısına kadar getiriyoruz.”

ESKİŞEHİR’DE HAYAT UCUZLAYACAK

Eskişehir’de hayatı ucuzlatma sözü veren Sakallı, şunları söyledi: “Eskişehir’de toplu taşıma ücretlerini ucuzlatıyoruz. 1 Nisan’dan sonra öğrenci bilet ücretlerini, 1,6 liradan 1 liraya düşürüyoruz. Otopark ücretlerini yüzde 75 oranında ucuzlatıyoruz. Kalabak suyun damacana fiyatını 3 buçuk liradan, 2,75 liraya düşürüyoruz. Çeşmelerimizden akan suyu ucuzlatıyoruz. Ve daha önemlisi 5 yıl içerisinde çeşmelerimizden içilebilir nitelikte su akıtmaya söz veriyoruz. Asfalt parası dediğimiz harcamalara katılım payını 1 Nisan’dan sonra şehrimizde tümüyle kaldırıyoruz. Eskişehir’in ticaretini, ekonomisini, sanayisini canlandırıyoruz. Eskişehir’i her anlamda daha çok üreten daha çok kazanan, daha zengin bir şehir haline getiriyoruz.”

“BUNDAN SONRA DIŞLAMAK, ÖTEKİLEŞTİRMEK, TEPEDEN BAKMAK YOK”

Seçimden sonra daha çok çalışacaklarını söyleyen Sakallı, “1 Nisan’dan sonra bugünkünden daha çok çalışarak, daha çok  koşarak hemşerilerimize hizmet etmek için çalışacağız. Bundan sonra dışlamak, ötekileştirmek, tepeden bakmak yok. Bundan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanı ile sadece beraber olmak var. Ben sizden asla vazgeçmeyeceğim. Umut ederim siz de bizden vazgeçmezsiniz” diye konuştu.

Seçime 1 hafta kaldığını dile getiren Sakallı, “Bu süreyi bir seferberlik süresi şeklinde değerlendirmeliyiz. Seçimin sonucunu değiştirecek şekilde çalışmalıyız. Çalmadık kapı, geçmedik sokak, dokunmadık yürek bırakmayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.