Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Salih Karabacak Emek Mahallelilerle Buluştu

15.08.2019
A+
A-

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Emek Mahallesi’ndeki halk toplantısına İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca ve yönetimiyle birlikte katıldı. Toplantının yapıldığı kahvehanedeki görüşmede Emek Mahallesi sakinleri belediye hizmetlerine ilişkin sıkıntılarını dile getirdi. Mahallenin imar sorunu yüzünden gelişemediğini, insanca yaşama haklarının ellerinden alındığını söyleyen vatandaşlar, yine alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi, ulaşım ve işsizlikle ilgili sorunlarını aktardı.

‘Bu fırsatı doğru değerlendireceğiz’                                Mahalle sakinlerinden bazıları 31 Mart’taki seçimin bölgenin kurtuluşu için iyi bir fırsat olduğunu, kendilerinin bu fırsatı en doğru şekilde değerlendireceklerini söyledi.

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak da kendilerine ilgi gösteren, destek ve başarı mesajlarını ileten vatandaşlara: “Hiç üzülmeyin, iyi günler görmeye çok az kaldı” karşılığını verdi. Emek Mahallesi’nin imar sorununu mutlaka çözeceklerini kaydeden Karabacak: “Söz veriyorum; İYİKent Projesi ile Odunpazarı’nı yeniden imar edeceğiz. Her mahalle, her cadde, her sokak hizmete, çağdaşlığa kavuşacak” dedi.

‘İmar mağduriyetini ortadan kaldıracağız’

Günü kurtaracak projeleri değil Odunpazarı’nın geleceğini kuran projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Salih Karabacak, şöyle devam etti: 

“Özellikle imar mağduru olan mahallelerimizde kat artışıyla beraber şehirciliğe yeni bir vizyon kazandıracağız. Adalar bazında yapacağımız projelerle beraber yollarımız genişleyecek, her dairenin otoparkı olacak, çocuk parklarımız ve yeşil alanlarımız artacak. Bölgemizi bisiklet yollarıyla donatacak, trafik sorununu kökten çözeceğiz. Gençlerimiz ve kadınlarımız için istihdam, çocuklarımız ve yaşlılarımız için sağlıklı yaşam alanları oluşturacağız. Engellilerimizin iş ve sosyal yaşama uyumu için tüm imkanlarımızı seferber edecek, Odunpazarı’nı Türkiye’nin öncü ilçesi haline getireceğiz…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.