Site Rengi

DOLAR 32,5430
EURO 34,8814
ALTIN 2.430,98
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Şampiyon Sporcular Sağlık Taramasından Geçti

15.08.2019
A+
A-

Özel Şehir Okulları Kız Hentbol Takımı dünya şampiyonası öncesi Özel Ümit Hastanesi sağlık kontrolünden geçti. 
22 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan ISF Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcular, şampiyona öncesi birçok testten geçti. Sağlık taraması sonucunda bir değerlendirme yapan Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, sponsorları Özel Ümit Hastanesi yönetimi ve personeline göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkürleri ileterek, “Hem sponsorluk anlamında hem sporcuların sağlığı anlamında böyle kurumların artması lazım. Dünya Şampiyonası öncesi büyük jest göstererek çocuklarımızın sağlığına yardımcı oluyor. Çok destek oluyorlar kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Şampiyona hakkında konuşan Sarpaş, “Biz geçen sene de Türkiye Şampiyonu olmuştuk, fakat okul sporları dünya şampiyonası iki yılda bir yapıldığı için şampiyon olmamıza rağmen gidememiştik. Asıl hedef bu sene içindi. Karabük’te gerçekleşen final etabında bütün maçlarda farklı galip gelerek Türkiye Şampiyonu olduk. Şimdi sıra Katar’da aynı başarıyı elde etmek” dedi.
Hedef finallere kalmak
Katar’da güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını ifade eden Sarpaş, “Katar’da A grubunda Bulgaristan, İsrail, Almanya ve Romanya ile mücadele edeceğiz. Önceliğimiz bütün maçları kazanıp grup lideri olarak ilk sekize kalmak istiyoruz. Daha sonraki hedefimiz ise finallere kalmak. Umarım bu hedefimizi gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Spor ve sporcunun yanındayız
Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selim Murat Ürer her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, “Takımımız önemli bir başarıya imza atarak şampiyon oldular. Katar’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Bu şampiyona öncesi sporcularımızın sağlık taramasını hastanemizde gerçekleştirdik. Takımımıza şampiyonada başarılar diliyoruz. Umarım şampiyon olarak ülkemize, şehrimize geri dönerler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.