Site Rengi

DOLAR 32,3669
EURO 34,9566
ALTIN 2.325,55
BIST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Sanat Köprüsüne Büyük İlgi

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi’nin ödüllü projesi Hamamyolu Caddesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Sanat Köprüsü, vatandaşların akınına uğruyor. Eskişehirlilerin beğenisin kazanan köprü,  adeta fotoğraf atölyesine dönüştü. Eserleri inceleyen vatandaşlar, eserlerle bol bol fotoğraf çektiriyor.

Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen uluslararası festivallerde sanatçılar tarafından yapılan sanat eserlerinin sergilendiği Sanat Köprüsü vatandaşların akınına uğruyor. İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nden vatandaşların güvenle geçmelerini de sağlayan Sanat Köprüsü, Eskişehirlilerin büyük beğenisi kazandı.

Çocukların güvenle karşıdan karşıya geçebildiği Sanat Köprüsü’nde yer alan ahşap, cam ve seramik eserleri inceleyen vatandaşlar, fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyor. Adeta bir fotoğraf stüdyosuna dönüşen Sanat Köprüsü’nde bulunan eserlerin fotoğrafları çeken Eskişehirliler, eserlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.

Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’a Sanat Köprüsü’nü yaptığı için teşekkür eden vatandaşlar, “Daha önce bu caddeden karşıya geçerken sorun yaşıyorduk. Ancak bu köprü ise güvenle karşıdan karşıya geçiyoruz. Üstelik yaşlılar ve çocuklar için de büyük kolaylık oldu, çünkü onlar düşünülerek tasarlanmış. Diğer taraftan da köprüde birçok sanat eseri bulunuyor. Odunpazarı Belediyesi sanatı ve kültürü hayatımızın içine taşıdı. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.