Site Rengi

DOLAR 32,3698
EURO 35,0047
ALTIN 2.326,10
BIST 9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Şanlıurfa’da Doktora Kaldırım Taşıyla Saldırı

15.08.2019
A+
A-

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran hasta yakınları, Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ı ağır yaraladı. Acil BT'si çekilen doktorun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Olayı sosyal medyadan paylaşan hekimler sağlıkta şiddete karşı önlemlerin gecikmesine isyan ediyor. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde taşla yapılan saldırı sonucu bir doktor ağır yaralandı. Şiddetin bu kez adresi Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin çocuk acil servisi oldu. Çocuk acil servisinde 22.30 sıralarında meydana gelen olay, adı henüz öğrenilemeyen bir babanın doktor ile tartışması üzerine yaşandı. Çocuğunu yüksek ateş şikayeti ile getiren baba, iddiaya göre tedaviye alınmasına rağmen çocuğunun bir türlü ateşi düşmeyince Çocuk Doktoru Asistanı Bahuddin Ahmet Yalçın ile tartıştı. Öfkesini bir türlü yenemeyen baba, eline geçirdiği kaldırım taşı ile Dr. Yalçın'a saldırdı. Güvenlik görevlilerinin yetersiz kaldığı olayda doktor, başına vurulan taşla ağır yaralandı. Acilde müdahale edilen doktorun kafasına 2 yerden darbe aldığı anlaşıldı. Doktorun yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı, saldırganın ise emniyet ekibi tarafından kıskıvrak yakalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.