Site Rengi

DOLAR 32,5025
EURO 34,7419
ALTIN 2.495,39
BIST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C

Sarıcakaya Belediyesi’nden Din Görevlileri Onuruna Yemek

15.08.2019
A+
A-

Sarıcakaya Belediyesi tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Din Görevlilerine yönelik geleneksel hale getirilen yemek etkinliği düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Din Görevlileri ve Cami İmamları geleneksel hale getirilen yemekte bir araya geldi. Sarıcakaya Belediyesi tarafından, düzenlenen yemeğe; Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Müftüsü Ahmet Kanatlı, cami imamları ile Kur'an kursu öğreticileri katıldı. Müftü Kanatlı, din görevlilerinin hatırlanmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. 

Başkan Güler de, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında bizde bu anlamlı hafta içinde böyle bir etkinlikle sizlerle beraber olmayı istedik. Cami İmamlarımız ile din görevlilerimizi bu gün içinde bir nebzede olsa onure edebilmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenleyelim istedik. Din görevlilerimizaydınlatıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla önemli bir görev üstlenmişlerdir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.