Site Rengi

DOLAR 32,4989
EURO 34,5902
ALTIN 2.471,87
BIST 9.571,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Sarıcakaya İmam Hatip Ortaokulu’ndan ‘Karma Resim Sergisi’ 

15.08.2019
A+
A-

Sarıcakaya İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gökhan Karagöz ve öğrencileri; 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında yaptıkları karma resimleri sergilediler. 
Bir alışveriş merkezinde düzenlenen resim sergisine: Sarıcakaya Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Eskişehir İl Milli Eğitim Din Öğretimi Şube Müdürü Mustafa Özdemir, Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yazar, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, Sarıcakaya İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Kara, sanatseverler ve davetliler katıldı.

Sarıcakaya İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gökhan Karagöz, sergiyi gezenleri bilgilendirdi. Karagöz: ‘’Okulumuzun 5, 6,7 ve 8'inci sınıf öğrencileri; bu öğretim yılı içerisinde derslerde kâğıt üzerine yaptıkları karma resimleri burada sergilediler. Öğrencilerimiz; kâğıt üzerine pastel boya ve atık malzemelerden oluşan 160 tane karma resim çalışmaları yaptılar. Amacımız; bu resim çalışmaları ile öğrencilerimizi sanatı sevdirmek, el becerilerini geliştirmek ve duygularını soyut ve simgesel çalışmalarla, renklerle kağıt üzerine aktarabilmektir. Resim çalışmalarını öğrenci merkezli olarak yaptık ve öğrencilerimizi sanata sevdirebilmek amacıyla, bu sergimizi açtık’’ diye ifade etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.