Site Rengi

DOLAR 32,5541
EURO 34,8975
ALTIN 2.435,78
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Sarıcakaya’da 3.000 Kişi Gönül Sofrasında Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında 3 bin kişi gönül sofrasında bir araya geldi. Belediye önünde gerçekleşen programa; Sarıcakaya İlçe Kaymakamı Recep Aydın, AK Parti Eskişehir Milletvekili adayları Prof. Dr. Emine Nur Günay, Ahmet Namık Akdoğan, Nurettin Kaba, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve Yönetim kurulu üyeleri, İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Aknur ve yönetim kurulu, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları ile yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başlayan program öncesinde AK Parti Eskişehir Milletvekili adayları Prof. Dr. Emine Nur Günay, Nurettin Kaba, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Aknur esnaf ziyaretinde bulundu. Ardından İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve Milletvekili adayları Günay, Akdoğan ve Kaba, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Program sonrası Prof. Dr. Emine Nur Günay, Sarıcakayalı hanımlarla bir araya gelerek kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.