Site Rengi

DOLAR 32,3862
EURO 35,1212
ALTIN 2.325,46
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sarıcakaya’da Veliler Yarıştı, Çocukları Destekledi

15.08.2019
A+
A-

Sarıcakaya Fatih İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Analı Babalı Okullar, Geziyorum, Okuyorum, Oynuyorum’ projesinin kapanış programı renkli görüntülere sahne oldu. Program kapsamında bu kez öğrenci velileri bilgi yarışmasında ter dökerken çocukları tarafından tezahüratlarla desteklendi. Kapanış törenine; Sarıcakaya Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Özdemir, Fatih İlkokulu Müdürü Süleyman Bilen, daire amirleri ve okul müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

Yarışmaya katılan anneler için 20 soru sorulurken öğrenciler yarışmada ter döken anneleri için yarışma süresince destek tezahüratlarında bulundu. Okul müdürü Süleyman Bilen, bu sene ilk defa böyle bir proje gerçekleştirdiklerini belirtirken: “Çocuklarımızın anneleriyle güzel bir gün geçirmesini istedik. Katılım çok güzeldi çok mutlu olduk. Bütün velilerimize buradan çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın da çok eğlendiğini gördük” dedi. Yarışma sonu Kaymakam Aydın ve Belediye Başkanı Güler, tüm annelere çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.