Site Rengi

DOLAR 32,5130
EURO 34,9419
ALTIN 2.434,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Sarıcakaya’nın Gururu Oldu

15.08.2019
A+
A-

Burs kazanabilmek amacıyla girdiği 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) Türkiye 6.’sı olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Sarıcakaya’nın gururu oldu. Belediye Başkanı Faruk Güler, başarılı öğrenciyi makamında ağırlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.

BURS KAZANABİLMEK İÇİN

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2’inci sınıf öğrencisi olan Sarıcakayalı Hasan Tahsin Çevik, burs kazanabilmek amacıyla girmiş olduğu 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) Türkiye 6.’sı oldu. Başarılı öğrenci Hasan Tahsin Çevik’i makamında ağırlayarak ona çeşitli hediyeler takdim eden Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, “Öğrencimizin kazandığı bu başarı bizleri çok memnun etti. Kendisi ilçemizin gurur kaynağı olmuştur. Geleceğimizin teminatı olan bu gençlerimize bizler ne yapsak azdır” dedi. 

DÜZENLİ ÇALIŞMAK

Başarıyı yakalayabilmek için düzenli çalışmayı tavsiye eden Hasan Tahsin Çevik’de “Ben şuan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiyim. Bu sınava burs kazanabilmek amacıyla girdim. Ve amacıma da ulaştım. Daima desteğini arkamızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Faruk Güler’e çok teşekkür ederim. Emeğimin karşılığını bu şekilde almak beni çok mutlu etmiştir. Ben Sarıcakaya’da doğum büyüdüm. Benim buralara kadar gelmemde emeği olan önce aileme ve öğretmenlerime de teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.