Site Rengi

DOLAR 32,5230
EURO 34,8079
ALTIN 2.434,34
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Savunma Sanayi Müsteşarlığı Sınavına Girecek Adaylara Duyurular

15.08.2019
A+
A-

Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesine 60 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Buna göre adaylardan aranan şartlar neler ve Başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar.
 
Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için fakrlı alanlarda 60 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı Özel Bilgi ve İhtisas Gerektiren konularda çalıştırılmak üzere kadro karşılıksız 60 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak.

Buna göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı ( SSM ) sözlü mülaka sonucuna göre, 23 Proje Mühendisi, 28 Proje Asistanı ve 9 Yönetici Asistanı olmak üzere toplamda 60 sözleşmeli personel alacak.

Başvuru şartları nelerdir?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel bir durum olmamak gibi genel nitelikler aranır.
 
Özel olarak ise, Üniversitelerin alım yapılacak ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılan 2017 veya 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından ve Yabancı Dİl Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.
Buna göre Proje Mühendisi Pozisyonu için, KPSSP1 puan türünden en az 70 puan ve YDS den en az 70 puan almış olmak, Proje Asistanı pozisyonu için, KPSSP1 Puan türünden en az 65 puan ve YDS den en az 60 puan almış olmak ve Yönetici Asistanı pozisyonu için, KPSSP3 puan türünden 60 ve YDS den en az 50 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Başvurular ne zaman yapılacak?

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 03 Eylül 2018 tarihinde başlayabilir ve en geç 18 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 18 Eylül 2018, Salı günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) sisteme yükleyeceklerdir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.