Site Rengi

DOLAR 32,5622
EURO 34,9871
ALTIN 2.430,07
BIST 9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Sayın :Amatör Sporu destekleyeceğiz

15.08.2019
A+
A-

 Eskişehir İYİ Partı  Milletvekili Adayı Ömer İbrahim Sayın, İktidarın spor üzerindeki elini çekmesi gerektiğini söyledi.Eskişehirsporun da zarar gördüğü Passolig uygulamasını kesinlikle kaldıracaklarını belirterek, seçim beyannamesinde belirtildiği gibi,
Türk sporunu ihtiyaç, ihtisas ve liyakatle yönetecek şekilde tek bir yasa altında yeniden yapılandıracağız. Sporu siyatsetten arındıracağız. Sporun özerkliğini sağlayacağız. Başta futbol olmak üzere tüm sportif müsabakalara girişi engelleyen Passolig benzeri hertürlü uygulamayı kaldıracağız.

Başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere bütün federasyonların seçiminde spor yöneticilerinin ve lisanslı tüm faal sporcuların katılımı ve söz hakkının olacağı bir sistem oluşturacağız.

Türkiye'ye de uygulanan oransız ve kalitesiz yabancı oyuncu transferine kriter ve sınırlama getirerek, Türk gençlerinin önünü açacağız.

Amatör Spor Kulüplerini destekleyeceğiz.

Amatör spor kulüplerini destekleyeceğiz. Bu kulüplere, sporcularının ulusal ve uluslararası başarılarına göre ayni ve nakdi teşvikler vereceğiz.

Olimpiyatlarda Madalya Hasretine Son vereceğiz.

Olimpiyatlarda Türk Bayrağını dalgalandırmak amacıyla Olimpiyat Stratejisi hazırlayacağız, bu strateji çerçevesinde bir Türkiye Milli Olimpiyat Milli Komitesi bünyesinde ayrı bir yapılanma tesis edeceğiz. 2020 olimpiyatlarında Türkiye'ye asgari 10 altın madalya kazandıracak çalışmaları ivedilikle başlatacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.