Site Rengi

DOLAR 32,3799
EURO 35,1599
ALTIN 2.323,52
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Seçime Saatler Kala Eskişehir Otogarında Yoğunluk

15.08.2019
A+
A-

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri dolayısıyla oy kullanmak için memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar, Eskişehir otogarında yoğunluk oluşturdu. 
Şehir dışında olan ve oy kullanmak için ikamet adreslerinin bulunduğu şehirlere giden vatandaşlar otogara akın etti. Yoğunluğun yaşandığı şehirlerden biri olan Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinde otobüs seferlerinde artış olduğu öğrenildi. Vatandaşlık görevini yapmak için Eskişehir’den memleketi Bilecik’e giden Cengiz Güney, seçimin ortada geçeceğine inandığını söyledi. Güney, "Memlekete şu anda oy kullanmak için gidiyorum. Bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple herkesin oy kullanmasını isterim" dedi. 
Oy kullanmak için uzun bir yolu göze alarak memleketi Gümüşhane'ye giden Bahabe Göçer ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçileceğine inandığını belirterek şunları söyledi: 
"Osmanlı çocuğuyum. AK Parti için değil sadece Tayyip Erdoğan için oy kullanmaya gidiyorum. Ülkeyi güzel yönetiyor ve terörün üstünden gelmesini istiyorum. Gönlümce Cumhurbaşkanım kazanır. Ben öyle düşünüyorum ama vatandaşın görüşünü bilemem. İnşallah o kazanır ülkemizde hayırlı olması için. Şimdiye kadar yollarımız, tüneli söyleyeyim, denizleri mi söyleyeyim? Bu millet bunları da görmezse aşk olsun derim, başka bir şey demem." 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.