Site Rengi

DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Şehit Uzman Çavuş Toprağa Verildi

15.08.2019
A+
A-

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon sırasında Kızılmescit Deresi'nden geçerken dengesini kaybedip, suya düşerek şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk (29) Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen törenden sonra Karcık köyüne defnedildi. 

Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk için Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Şehidin annesi Hesna Öztürk ve şehidin nişanlısı Rabia Sönmez tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Nişanlısı Rabia Sönmez, "Rüyamda gördüm demiştin, içine mi doğdu" dedi. İkindi namazının ardından şehidin özgeçmişi okunarak cenaze namazı kılındı. Omuzlara alınan şehidin naaşı, götürüldüğü Karcık köyü mezarlığında gözyaşları ile defnedildi. 

Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk'ün cenaze törenine Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, il ve ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş ve şehidin akrabaları katıldı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.