Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Serkan Can Zengin, Memleketi Eskişehir’de de Konferanslarına Devam Ediyor

Serkan Can Zengin, Memleketi Eskişehir’de de Konferanslarına Devam Ediyor
25.11.2019
A+
A-

21 Kasım 2019 tarihinde Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak davet edilen Serkan Can Zengin, Eğitim Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi. Prof. Dr. Şefik Yaşar Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğin konusu: “21. Yüzyılda; Öğretmenlik, Özel Sektör ve İş İmkânları” oldu.

Öncelikle memleketi olan Eskişehir’de geleceğin öğretmenleri ile böyle bir konferans gerçekleştirmesinden dolayı mutluluğunu ifade eden  Zengin, tekrar bir araya gelme temennisinde bulunarak teşekkürlerini iletti. Zengin, merak ve hayal gücünün öneminden bahsederken öğretmenlerin en önemli becerilerinden birisininde farkındalık seviyelerinin yüksek olması gerektiğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti.

Sizler 2039 Yılına Çocuklar Yetiştireceksiniz   “Şimdi bu koltuklarda oturuyorsunuz. Bundan bir kaç sene sonra buradan mezun olduğunuzda sizin yetiştirdiğiniz çocuklar gelecekte nerede olacaklar? Onlara ne gibi beceriler kazandırabileceksiniz? Şunu unutmayın ki yetiştirdiğiniz çocuklar iş hayatına atıldıklarında 2039 yılında olacağız. Farkındalığınız, merak ve hayal gücünüz ne kadar geniş olursa bu çocukları o kadar iyi ve dönemin şartlarına uygun yetiştirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.