Site Rengi

DOLAR 32,5700
EURO 34,7581
ALTIN 2.495,33
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Servet Keskin: “Eti Sanata Dönüştürüyoruz”

15.08.2019
A+
A-

Haber Ötesi Ajansımızın bu haftaki röportaj konuğu ETEVİM’in sahibi; Servet Keskin oldu. Keskin, samimi ve içten sohbetiyle kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetine de değinerek ETEVİM’i anlattı.

""Öncelikle bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?
Doğudan 1978’de göçmüş bir Eskişehir çocuğuyum desem, daha doğru olur herhalde. Kronolojik söylersek Eskişehir’de başladığım öğrenim hayatımı, imam hatip lisesinde tamamladım. İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 1996 da bitirdim. Evliyim, 4 çocuk babasıyım.

ETEVİM’in kuruluş hikayesini bizimle paylaşabilir misiniz?
Gerek Eskişehir’de, gerek mega kent İstanbul’da öğrencilik yıllarımı çalışarak değerlendirdim.
Âile mesleği olan hayvancılık ve etçilik konusunu geliştirmek istedim. Herkes maharetini göstermek ister ya, işte ben de mademki hayvancılık yapıyoruz, et satıyoruz son vuruşu yapayım dedim ve ETEVİM markasını oluşturmak için bir yıla yakındır çalışmalar yapıyorum. Eti, sanata dönüştürüyoruz.

ETEVİM işletmecisi olmak size verilecek bilgi ve birikim destekleriyle başarılı bir iş sahibi olabilme yanında birçok avantaj imkânı tanımış. Bize biraz bu avantajlardan bahseder misiniz?
Her dokunuşta farklı bir lezzet, farlı bir his ve hem de natürel. Ve siz de bana bu soruyu sorduğunuza göre ETEVİM lezzetiyle, bir yere gelmiş sanırım.

Peki et, sanat mı gerçekten?""
Hani sanat oluşturmak için duygular depreşir, ilham gelir ve notalara uçuşur, fırça boya ile buluşur ya; ister inanın, ister inanmayın et de öyle. Dokunursun, hissedersin özenle kesersin, reyonda et sana göz kırpar. İşte misafirlerimiz eti yer, âşık olur. Der ki: “Nefisss!” İşte duygu patlaması ve sanat budur.

Etlerinizin ne özelliği var?
Dedim ya, bizim etler bir başka. Beslenmesi, havası, suyu, hayvan bakıcıların dokunuşu, anlatmak yetmez; lezzetine varmak gerek.

Eti pişirirken ve servis ederken hangi ürünleri kullanıyor ve nelere dikkat ediyorsunuz?
Biz ürünleri seçerken ilk öncelikle Gıda ve Tarım Bakanlığı şartnamesi kurallarına uyup uymadığına bakarız. Sonra; içerikleri, sonra lezzeti vs… İyi ürün ancak iyi malzeme ile ortaya çıkar. Kullandığınız ürünler, kalitesi çok önemli. Bizler de kaliteye fazlasıyla değer veriyoruz.

""Son olarak Eskişehir halkına söylemek istediğiniz bir şey var mı?
Sevgili Eskişehirlilere söylemek istediğim bir şey var tabi. Biz kalitemizden ve başarımızdan ödün vermeden belli bir noktaya geldik. Fakat, bu kesinlikle bizim için yeterli değil en iyisini ve en doğrusunu yapmalıyız. Ekip olarak birlikte hareket edip, birlikte düşünüyoruz; halkımız ve müşterimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu da biraz zaman isteyen bir süreç fakat kesinlikle doğru yoldayız. Güzel işler sorunlu ellerde ziyan olur. Tecrübemiz hep bunu gösterdi. Bu yüzdendir ki; sorunlu ürün, sorunlu personel, sorunlu tedarikçi bizimle birlikte olamaz. Bu olmazsa olmazımız. Eskişehir’de sağlıklı ve kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.