Site Rengi

DOLAR 32,5286
EURO 34,9090
ALTIN 2.436,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Seyitgazi’de 5’inci İftar Buluşmaları Başladı

15.08.2019
A+
A-

Seyitgazi Belediyesinin geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının 5'incisi Sarayören ve Taşlık mahallelerinde düzenlenen iftar programları ile başladı. 
Ramazan ayında toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen iftar buluşmalarında yüzlerce vatandaş aynı sofrada orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın da katıldığı iftar programında kurulan sofralarında mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Kalın, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte yemek kazanlarının başına geçerek, vatandaşlara iftar yemeği dağıttı. 
Ramazan ayında birlikte iftar yapmanın önemine değinen Başkan Kalın "On bir ayın sultanı dediğimiz mübarek Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı iftar programımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Muhabbet, bereket ve Ramazan sevinci ile taşan iftar soframızda sizlerle aynı sofrada orucumuzu açmak mutlulukların en büyüğü. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" ifadelerini kullandı. 
Vatandaşlar da düzenlenen iftar programından dolayı Başkan Kalın'a memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Kalın, iftar sonrasında Taşlık ve Sarayören mahalle sakinlerinin evlerine çat kapı ziyaretlerde de bulundu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.